Jak na večerní make-up

by - 13.2.16

Ahoj!

Tento víkend se počasí moc nevydařilo, a tak mi nezbývá nic jiného, než zůstat doma. Na druhou stranu si ale můžu zalézt pod deku, relaxovat u filmu a zároveň psát článek.

Protože je plesová sezóna v plném proudu, a já se příští týden na jeden ples chystám, rozhodla jsem se pro článek o večerním make-upu. Pokud se chystáte na ples jako já, nebo na nějaký večírek, nebojte se zaexperimentovat a zvolte výraznější make-up než na jaký jste zvyklé!



Já  jsem začala líčením očí. Nejprve jsem nanesla bázi pod oční stíny, a potom jsem pokračovala stínováním očí. Zvolila jsem stíny ve fialkovém odstínu (ty jsem nanesla na horní a dolní víčko) a černém odstínu (ten jsem použila do ohybu a také do vnějšího koutku). Dále jsem použila černé linky ve fixu na horní linku, a černou tužku na oči, kterou jsem nanesla na vnitřní vodní linku. No a v poslední řadě nesměla chybět samozřejmě řasenka.


Potom jsem pokračovala samotným make-upem. Pod něj přišla opět báze, následoval make-up, korektor pro zakrytí nedostatků, pudr a tvářenka pro rozjasnění obličeje. 

V poslední fázi přišlo na řadu obočí, na které jsem použila oční stín v barvě mého obočí a zafixovala ho hnědým gelem na obočí. No a samozřejmě nesměl chybět barevný lesk na rty.

A tohle už je výsledek. 


Tak jak se Vám líbí? Napište mi do komentářů.

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů