Moody earings aneb náladové náušnice

by - 1.5.16

Ahoj!

Už jste se, dámy, nechaly políbit pod rozkvetlou třešní? Já ne. Tento zvyk totiž nedodržuji. Mimochodem, tento víkend se nám počasí konečně vydařilo, a vypadá to, že příští týden už by mělo být tepleji...konečně!

Co se týče novinek (tedy pokud Vás to zajímá), mám za sebou první přijímačky. Co je smutnější, je fakt, že mě čekají ještě další dvoje. Ty první už za 2 týdny a ty druhé zhruba v půlce června. Další věcí co bych Vám ráda oznámila je, že jsem si koupila doménu, takže se chystám tak trochu zdokonalit svůj blog. Můžete se ale také těšit na nové vlogy. Příští týden se totiž chystám do Prahy na koncert, takže budu trochu natáčet, no a na konci června letíme s přítelem do Anglie, a musím říct, že se opravdu těším na to, že Vám budu moct všechno natočit.

Pojďme ale už k dnešnímu článku, který se bude věnovat mojí sbírce náušnic (tedy zlomku z ní). 


Tyhle mini náušnice mám hodně v oblibě. Pořídila jsem je v Tally Weijl. To, co mám na nich nejradši, je právě jejich různorodost. Ráno si prostě vezmu ty, na které mám zrovna náladu. Mezi mé nejoblíbenější ale patří právě tyto:

Podle mě těmito náušnicemi nic nezkazíte. 

A jak to máte vy? Střídáte náušnice také podle nálady? Nebo máte raději něco výraznějšího? Určitě mi napište do komentářů :))

Mohlo by se vám líbit

3 Komentářů

  1. Náušnice mám ráda spíše drobnější, protože jinak dělají efekt jako kdybych měla velké uši. Také je nosím podle nálady i když v poslední době jsem líná si je měnit tak tam mám takové zlaté (takže mě z nich nebolí uši) univerzální nonstop :D Jinak si je vybírám i podle účesu.
    Jinak moc pěkný výběr náušnic - už jsem po náušnicích z Tally Weijlu taky pokukovala.
    http://manoragirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkných náušnic! Já postupně zjišťuji, že asi nemůžu nosit levnější náušnice :( Takže se asi spousty budu muset zbavit a strašně mě to štve :(
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš ty jsou krásné. Já to mam podle nálady, ale většinou na ně zapomenu :D

    OdpovědětVymazat