Podzimní wishlist

by - 1.9.16

Ahoj!

Pomalu se nám blíží podzim a s ním i chladnější počasí, takže jsem si řekla, že je čas se třeba poohlédnout po nějakém tom novém oblečení.

Dneska tu mám pro Vás svůj první wishlist, tentokrát takový podzimní. Zapátrala jsem po internetu a našla jsem vcelku zajímavé kousky, které bych si přála mít ve svém šatníku. Hledala jsem hlavně na ZOOTu, který mi dřív nepřišel nijak zajímavý. Teď ale zjišťuji, že se tam dají sehnat opravdu krásné věci.



První věcí z mého wishlistu jsou modré skinny džíny. Nedávno jsem zjistila, že se na ZOOTu dají zakoupit i věci od mé oblíbené značky Tally Weijl, která nabízí opravdu krásné oblečení a doplňky. Přestože se mi ze začátku roztrhané džíny až zase tak moc nelíbily, postupem času se můj názor změnil. Podle mě budou vypadat skvěle ať už s jakýmikoliv teniskami i podpatky.

Každá žena by měla mít ve svém botníku buď černé nebo tělové lodičky. Já mám doma ty černé, ale kvůli jejich vyššímu podpatku mi nepřijdou úplně nejpohodlnější do práce. Proto bych si časem ráda pořídila lodičky na nižším podpatku. Na internetu jsem právě jedny takové objevila, a to konkrétně od značky Tamaris.

Dalšími boty, které bych si ráda pořídila (a které už docela dlouho hledám) jsou tyto polobotky v pánském stylu. Ty na obrázku jsou od značky Clarks. I když musím říct, že 3000 Kč bych do nich pravděpodobně neinvestovala. Takže v tomto případě bych se snažila najít nějakou levnější variantu. Doufám, že se mi podaří je někde sehnat.

Říká se, že v jednoduchosti je krása, a řekla bych, že na tom určitě bude něco pravdy. V poslední době se mi totiž začaly hodně líbit jednoduché topy bez rukávů v nejrůznějších barvách. A jedním z nich je právě tento růžovo fialový ze Stradivariusu. Tyto typy topů se dají zkombinovat v podstatě úplně se vším, ideálně třeba s džínami s vysokým pasem.

Když se dříve řeklo slovo baťoh, představila jsem si pod tím ten sportovní nebo školní. Když uslyším slovo baťoh teď, kromě těchto 2 druhů se mi vybaví krásné elegantní baťůžky, které se stávají součástí našich šatníků. Na e-shopu Manga jsem jeden taková našla, a to krásný černý baťůžek se zlatými aplikacemi. Už dlouho mám v plánu si nějaký takový koupit. Od doby, co jsem si pořídila svůj první látkový baťoh, hledám další, ale tentokrát nějaký elegantnější. Přijde mi, že baťůžky v poslední doby začínají vcelku střídat kabelky, což je dobře.

Dalším kouskem, který bych měla ráda ve svém šatníku je pončo. Na ZOOTu jsem našla to od značky Broadway. Jen ta představa, jak se do něj můžu ráno při cestě do práce zachumlat, je úžasná. 

Poslední věcí z wishlistu jsou hodinky s páskem v růžové barvě a zlatým ciferníkem. Jsou od značky Komono. Hodinky mám doma jenom jedny, a to se stříbrným ciferníkem a kamínky, takže bych svou sbírku ráda obohatila o další. Tyto hodinky mě zaujaly hlavně svou jednoduchostí.

No a to by bylo z mého podzimního wishlistu vše. Jak se líbí jednotlivé věci Vám? A co byste si přáli Vy? Napište mi určitě dolů do komentářů :)

Mohlo by se vám líbit

4 Komentářů

  1. To pončo je parádní :). Ten batůžek - nevíš jaké má popruhy? Jestli je to takový ten co teď in s popruhy tak, že baťoh se vám bimbá u zadku, to není moc skvělý na držení celého těla :/ ...

    http://gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář :) Jsem ráda, že se ti můj výběr ponča líbí. A co se týče těch popruhů na baťůžku, v popisku produktu přímo na stránkách Manga je napsáno, že má baťoh 2 dlouhá ucha, takže snad by to mělo být fajn. I když těžko říct....podle fotek se to dá těžko určit. Přece jen nejlepší je to vidět na vlastní oči :)

      Vymazat
  2. Pončo si plánuji také pořídit, i když na mě se shání velice špatně. Kvůli tomu, že mám malou postavu :-D

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat