Jak na nakupování vánočních dárků?

by - 8.11.16

Ahoj!

Vím, že je teprve začátek listopadu, ale přiznejte si, že mnozí z Vás už začali nakupovat vánoční dárky a nebo minimálně začali přemýšlet nad tím, čím své blízké letos obdarují. Já zatím patřím do té druhé skupinky. Vánoční dárky totiž obvykle začínám nakupovat na začátku prosince.

Jak jste si asi všimli, tak v televizích se pomalu ale jistě objevují první vánoční reklamy, ve výkladních skříních obchodů se rozsvěcují vánoční stromky, zkrátka Vánoce se pomalu ale jistě blíží. Abych se přiznala, já vánočně začínám myslet sotva začne listopad. Těším se na to, až si konečně pustím první vánoční písničku, až si vyzdobím pokoj a až koupím první letošní vánoční dárek!

Ale teď už k dnešnímu článku, který se bude věnovat jak jinak, než nakupování vánočních dárků.


https://pixabay.com/cs/d%C3%A1rek-d%C3%A1rek-parcely-v%C3%A1noce-zabaleno-1760869/
Zdroj: www.pixabay.com

Připravte si seznam!

Jestli Vám při nákupu dárečků něco pomůže, tak je to právě seznam. Mně se tenhle postup opravdu osvědčil. Zapřemýšlejte nad tím, co komu chcete koupit, jednotlivé členy rodiny či kamarády si rozepište na papírek a v odrážkách ke každému napište, co mu chcete darovat. Postupně škrtejte to, co už máte pořízené.

Jak si rozvrhnout nakupování dárků?

Vím, že spousta lidí nakupování dárků nesnáší, protože jakmile si představí ty davy lidí v obchodních centrech, přechází je mráz po zádech. Pokud patříte do této skupinky, zkuste začít dárky nakupovat třeba už teď v listopadu a nebo začátkem prosince. Nákupy si rozvrhněte do více dnů, klidně i týdnů. Rozhodně nenechávejte všechno na poslední chvíli a na jeden jediný den!

A nezapomeňte na jednu důležitou věc a sice to, že 24.12. už dárky asi neseženete, protože podle nového zákona budou téměř všechny centra a obchody zavřené!

Co vlastně nakoupit?

Můžu říct, že u mě se vždycky osvědčilo sáhnout po klasice. Tím nechci říct, že každý rok obdarovávám rodinu těmi samými věcmi. Zkrátka, ženu nikdy neurazíte kosmetikou nebo třeba krásnou svíčkou a muže naopak spodním prádlem a stejně tak nějakou tou kosmetikou. Další dárky záleží už jen na Vaší fantazii :)

Mimochodem, na konec listopadu chystám takový můj wishlist vánočních dekorací, který by mohl být zároveň takovou inspirací na dárky :)



Mohlo by se vám líbit

11 Komentářů

  1. Super článek, já si vždycky připravím seznam z něho vše nakoupím a pak ještě dokupuji další menší dárečky.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejné. Nedokážu si představit, že bych šla nakupovat bez toho aniž bych to měla promyslené :)

      Vymazat
  2. Moc krásný blog :) máš můj odběr :) budu ráda, když se podíváš i ke mně http://nicoleshyblog.blogspot.cz/2016/11/posledni-podzimni-outfit.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za krásný komentář :) Určitě se na tvůj blog podívám :)

      Vymazat
  3. Stejně to mám i já, jednoduše chce to seznam :-) I když u mě j t trochu složitější, v době od září do konce roku má 3/4 rodiny narozeniny :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě :D u nás v rodině je to úplně stejné :)

      Vymazat
  4. V posledních letech objednávám většinu dárků přes internet, jelikož na ty davy v obchodech nemám nervy :D
    A jak jste tu psali - tak u nás jsou narozky na konci listopadu, v půli prosince a já mám 30.12. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky něco málo objednávám přes internet :) Tam seženeš všechno na co pomyslíš :)

      Vymazat
  5. Já jsem četla, že někdo nakupuje dárky už v říjnu, myslím, že to je docela brzo, já třeba vše řeším na poslední chvíli. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já ráda nakupuji radši dopředu, většinou během prosince.

      Vymazat