Kosmetický wishlist

by - 16.7.18

Ahoj!

Taky Vám přijde, že první čtvrtina prázdnin utekla jako voda? I když jaké prázdniny, když už asi 5. rokem vlastně pracuju. Navíc jsou pro mě ty letošní opravdu pracovní. Kromě toho, že od pondělí do pátku pracuju, snažím se taky rozjet svůj menší projekt, o kterém Vám ale řeknu až v některém z dalších článků a taky přemýšlím nad tím, že zase začnu natáčet na YouTube. Jak to máte s letními prázdninami Vy? 

Co se týče dnešního článku, dnes jsem si pro Vás připravila wishlist. Tentokrát to ale nebude o oblečení, nýbrž o kosmetice. Dnes jsem vybrala 5 kosmetických produktů, které bych si jednou přála mít ve své kosmetické sbírce.
Tím prvním produktem je tekutá rtěnka od Macu, Retro Matte Liquid Lipcolour v nádherném odstínu Top with Brandy nebo Back in Vogue. Abych řekla pravdu, po prodejnách Macu jsem vždy jen pokukovala, ale nikdy se neodvážila vejít dovnitř. Zřejmě kvůli vyšším cenám kosmetiky. Tahle matná rtěnka slibuje dlouhou výdrž. Už jste ji vyzkoušeli? Pokud ano, zajímal by mě Váš názor.

Dvojkou se tentokrát stává parfém Chanel N°5. Pevně doufám a věřím, že si tento parfém někdy koupím. 50 ml vychází asi na 2700 Kč. Ano, přiznávám, že to není zrovna nejlevnější přání. Mezi ty lepší vůně, které jsem zatím vyzkoušela, patří rozhodně Yves Saint Laurent, Black Opium, kterou jsem letos dostala od přítele k Vánocům. Dále pak třeba Lolita Lempicka, Mont Blanc a pak takové ty klasiky jako Beyoncé nebo Christina Aguilera.

Co bych taky ráda vyzkoušela je nějaký dražší make-up, jako například ten od Estée Lauder, Double Wear Stay-in-Place. Když zamířím do drogerie, většinou sahám po těch levnějších make-upech třeba od Maybelline, Essence nebo Dermacol. Máte s dražšími make-upy zkušenosti?

Kartáč na vlasy od značky Tangle Teezer do kosmetiky sice nepatří, ale to Vám snad vadit nebude. Tenhle kartáč, který slibuje dokonalé rozčesávání jak suchých tak mokrých vlasů, si nedávno pořídila i moje mamka. Před pár týdny jsem měla tu možnost si od ní kartáč půjčit a vyzkoušet a můžu potvrdit, že určitě stojí za to!

Posledním produktem je čistící scrub proti černým tečkám s jemnými semínky kiwi od L´Oreál Paris. Scrub slibuje odstranění nečistot a mazu a taky čištění pórů a černých teček.  Zatím jsem na něj četla spíše pozitivní recenze, zajímala by mě ale i ta Vaše, takže mi určitě dejte vědět do komentářů.

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů