Módní trendy, které jsem si zamilovala

by - 6.8.18

Ahoj!

Tak a srpen je tady. Od té doby, co nechodím do školy, srpen v oblibě zrovna moc nemám a to hlavně kvůli těm nesnesitelným vedrům. Ne, že bych neměla ráda teplo, ale nejradši jsem, když je takových 23°C. Jaká je podle Vás ideální teplota?

Vzpomínáte si ještě na článek o módních trendech, kterým jsem nikdy nepřišla na chuť? Vydávala jsem ho před pár týdny (odkaz na něj najdete TADY). A aby nezůstalo jen u kritiky, napadlo mě sepsat článek, ve kterém Vám naopak představím trendy, které miluju. Tak pojďme na ně!

Květované šaty

Právě květované šaty jsou trend, kterým jsem se inspirovala v Anglii. Nedávno jsem si dvoje takové pořídila v Primarku. Na těchto šatech se mi líbí nejen jejich design a vzdušnost, ale především jejich ženskost. Dokážou skvěle formovat postavu, zdůraznit tak ženské křivky a zakrýt nedokonalosti.


Baťužky

Můj první elegantnější baťůžek jsem si pořídila asi před rokem a čtvrt právě tady v Anglii. Bohužel jsem od té doby svoji sbírku dalším kouskem neobohatila, ale doufám, že to v budoucnu napravím. Baťůžky se dají sladit jak se sportovnějším, tak s elegantnějším outfitem. Jestli něco nemám ráda na kabelkách, tak je to právě to, když v nich tahám spoustu věcí a pak mě z toho bolí akorát tak rameno.


Oxfordky

Jestli na oxfordkách něco miluju, tak je to právě jejich univerzálnost a zároveň originalita. Zkombinovat se dají naprosto s čímkoliv. Jedny takové lakované jsem si před pár lety pořídila a doteď mi slouží. Ideální jsou, pokud ráno nevíte, jaké boty máte k outfitu zvolit. Oxfordkami prostě nic nezkazíte.


Proutěné kabelky

Trendem letošního léta se rozhodně staly proutěné kabelky všemožných tvarů a velikostí. U mě v šatníku zatím takovou kabelku nenajdete, každopádně mám v plánu si jednu takovou pořídit. Hodí se nejen na pláž, ale taky do města. Pamatuju si, že se proutěné kabelky a tašky nosily, ještě když jsem byla malá. No, móda se prostě vrací.


Denim

Nesmrtelný denim. Ten prostě byl, je a bude trendy. Osobně neznám nikoho, kdo by v šatníku neměl aspoň jednu denimovou věc. U mě nechybí jak bundička, džíny, sukně, tak šaty. Opět se dá perfektně kombinovat. Navíc v dnešní době třeba takové džíny nemusí nutně znamenat sportovní outfit. Stačí doladit košilí, lodičkami a kabelkou!


Jaké jsou Vaše oblíbené trendy? Je Vám některý z výše uvedených proti srsti nebo se Vám zamlouvají všechny? 

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů