Menší podzimní update

by - 30.9.18

Ahoj!

Řekla bych, že je podzim téměř v plném proudu, tedy hlavně co se teplot týče. Listí se pomalu začíná vybarvovat a v přírodě se objevují všemožné podzimní plody. Podzim prostě miluju a troufám si tvrdit, že se stal mým nejoblíbenějším ročním obdobím. Jaké je to vaše oblíbené?


Dlouho jsem přemýšlela, o čem vlastně napsat. Procházela jsem si některé články na mém blogu a napadlo mě, že by nebylo špatné dát dohromady zase nějaký menší update. Přijde mi fajn třeba 2x do roka informovat o změnách v životě, o úspěších či plánech.

Můj poslední update jsem psala asi v červnu. Tehdy jsem měla před cestou do ČR. Budu tedy pokračovat tam, kde jsem skončila. Naše prázdniny (červenec, srpen) nebyly nijak zvlášť zajímavé, resp. nebyly vůbec zajímavé. Jestli články na blogu čtete pravidelně, určitě víte, že s přítelem pracujeme pro anglickou rodinu, u které taky bydlíme. No, a jelikož byla naše rodinka celé prázdniny věčně pryč, nezbývalo nám nic jiného, než se smířit s tím, že se přes léto velice nikam nepodíváme.


Za co jsem, ale určitě ráda, je můj menší projekt týkající se výroby náramků na pomoc organizaci Jezevčíci v nouzi. Denně se na internetu setkávám s fotografiemi ať už opuštěných nebo týraných pejsků. No a díky téhle problematice jsem už dlouho přemýšlela nad nějakým nápadem, který by pejskům aspoň trochu pomohl. Nakonec mě tedy napadly náramky. Kdyby vás náramky zajímaly víc, mrkněte na TENHLE ČLÁNEK nebo na TUHLE FB STRÁNKU.

Co se týče cestování, tak dnes je to přesně týden, co jsme se vrátili z ČR, kde jsme strávili 5 dnů. Vždy, když přijedeme domů si říkám, proč má den jenom 24 hodin ... Nikdy totiž není dost času na to, stihnout vše, co potřebuju. Další dovolená v ČR nás čeká za necelé 3 měsíce. Na Vánoce. Už teď se neuvěřitelně těším jak na shánění dárků, tak na strávený čas s rodinou. Když už jsme u těch Vánoc, máte tipy na nějaké vánoční články?

A co bude dál? Možná by někoho z vás zajímalo, jak dlouho ještě hodláme v Anglii setrvat. Bohužel, zatím nevím. Každopádně do konce tohoto roku se to budeme snažit rozhodnou. O každé změně vás budu samozřejmě informovat.


Jakých úspěchů jste dosáhli letos vy? Máte na tento rok ještě nějaké plány? Budu ráda, když mi dáte vědět do komentářů.

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů